Apartmani Vrnjačka Banja

Za početak poželećemo Vam dobrodošlicu u naše Vrnjačka Banja apartmane, koji je kaji su dobili  naziv : „ Vrnjacki apartmani“ . U ovom apartmanu preovladava zelena boja uz kombinaciju sa belom , koja odaje svežinu i toplinu porodičnog doma i dok ste na odmoru . Ovaj apartman ima koncept , dvokrevetnog apartmana , s tim sto je garsonjera , koja pogoduje za parove ili za porodicu sa malom decu . Od ležaja ima Francuski ležaj , koji je izuzetno prostoran te nećete morati brinuti da li će Vam za spavanje biti udobno i tome slično . Dva balkona omogućiće Vam fenomenalan pogled na okolinu , mesto na kojem čete svakako moći popiti jutarnju kafu uz potpuni mir i tišinu, jedino što vas može „ ometati“ biće cvrkut ptica.

Najam ovog apartmana staje po noćenju 20e bilo da plaćate u e ili u dinarskoj pritivrednosti na dan ulaska u ovaj apartman. Ujedno, sadrži sopstveno kupatilo sa tuš kabinom , fenom i protočnim bojlerom ( 80 l vode staje u njega ). Kunjiha sadrži sve ono što vam je potrebno za spremanje obroka, dakle od posuđa, frižidera, mini šporeta , preko svim mogućih sudova , čaša i tome sličnog, što upjedno hoće reći da ćete ovde imati sve što vam je neophodno kako smo upravo i naglasili .

Takođe, tu je i Wi Fi nešto što predstavlja vrlo značajnu stavku omladine, te su domaćini gleali i to svojim gostima da omoguće , kako bi im užitak bio potpun . Naravno , tv uređaj sa velikim brojem programa ( inostranih kao i domaćih) putem kablovskog predajnika, zatim dvd uređaj . . .

Parking koji je svakako besplatan a važi samo da je za goste ove vile , nalazi se upravo ispred kuće , obezbeđen je te nećete morati voditi računa i brinuti o svom vozilu dok ste ovde makar , na odmoru  . Klima kojom apartman raspolaže dozvoljeno je koristiti shodno potrebama , jer je njena cena korišćenja uračunata u cenu noćenje . Naravno ukoliko bude u zimskim mesecima potrebno dodatno zagrejavanje prostorije, obratite se domaćinu a on će ovaj problem vrlo brzo i lako rešiti, jer su pripremljeni ušli u zimu . Vaše stvari možete odložiti  u plakar koji se nalazi u predsoblju te nećete imati problem ni oko odlaganja stvari, pa ćete moći dakle poneti sve što je potrebno ( a i više od toga ) .

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj apartman recimo, prilikom rezervacija je potrebno naglasiti koji apartman želite da rezervišete .